آگهی تجدید مزایده اراضی زراعی مزرعه آموزشی مهران وابسته به دانشگاه ایلام

دانشگاه ایلام در نظر دارد 75 هکتار از اراضی زراعی خود را واقع در مزرعه آموزشی مهران به صورت قرارداد اجاره به افراد واجد شرایط واگذار نماید.

داوطلبان شرکت در تجدید مزایده ضمن بازدید از زمین های فوق با آگاهی کامل نسبت به رعایت موارد زیر توجه و به صورت حضوری ثبت نام بعمل آورند:

1-پیشنهاد دهندگان می بایست مبلغ 100/000/000ریال ( یکصد میلیون ریال) وجه نقد را به شماره حساب 1917076215 بنام سپرده دانشگاه ایلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ایلام واریز و فیش آنرا همراه اسناد تحویل نمایند.

2-متقاضی بایستی فرم تکمیل شده شرکت در مزایده ( قیمت پیشنهادی) و مدارک مربوط به بند (1) را در پاکت در بسته قرارداده و تحویل دبیرخانه مرکزی دانشگاه واقع در ایلام بلوار پژوهش سازمان مرکزی نموده و رسید دریافت نمایند.

3- اسناد تکمیل شده در ساعات اداری و در مهلت تعیین شده از متقاضیان دریافت و به پیشنهاد بعد از مهلت تعیین شده هیچگونه ترتیب اثری داده نخواهد شد.

4-پاکت پیشنهادها توسط کمیسیون مزایده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام می گردد.

5-دانشگاه در رد یا قبول هر یک از پیشنهاد ها یا کلیه آنها مجاز خواهد بود.

6-چنانچه نفر اول از اجاره اراضی خود داری  نماید مبلغ تضمین به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام می گردد.

7-متقاضیان به مدت یک هفته از تاریخ 97/6/31لغایت 97/7/6 همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت 14 بعدازظهر  می توانند از زمین های مذکور بتازدید بعمل آورند.

8- چنانچه قیمت اجاره اراضی پیشنهادی شرکت کنندگان به قیمت پایه نرسد مزایده حضوری به عمل خواهد آمد.

9- هزینه کارشناسی و روزنامه به عهده برنده مزایده می باشد.

10- هزینه خرید اسناد به مبلغ  پانصد هزار ریال  که به شماره حساب 1917065817واریز گردد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام