آگهی تجدید مزایده اراضی زراعی مزرعه آموزشی مهران وابسته به دانشگاه ایلام

دانشگاه ايلام در نظر دارد 75 هکتار از اراضي زراعي خود را واقع در مزرعه آموزشي مهران به صورت قرارداد اجاره به افراد واجد شرايط واگذار نمايد.

داوطلبان شرکت در تجديد مزايده ضمن بازديد از زمين هاي فوق با آگاهي کامل نسبت به رعايت موارد زير توجه و به صورت حضوري ثبت نام بعمل آورند:

1-پيشنهاد دهندگان مي بايست مبلغ 100/000/000ريال ( يکصد ميليون ريال) وجه نقد را به شماره حساب 1917076215 بنام سپرده دانشگاه ايلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ايلام واريز و فيش آنرا همراه اسناد تحويل نمايند.

2-متقاضي بايستي فرم تکميل شده شرکت در مزايده ( قيمت پيشنهادي) و مدارک مربوط به بند (1) را در پاکت در بسته قرارداده و تحويل دبيرخانه مرکزي دانشگاه واقع در ايلام بلوار پژوهش سازمان مرکزي نموده و رسيد دريافت نمايند.

3- اسناد تکميل شده در ساعات اداري و در مهلت تعيين شده از متقاضيان دريافت و به پيشنهاد بعد از مهلت تعيين شده هيچگونه ترتيب اثري داده نخواهد شد.

4-پاکت پيشنهادها توسط کميسيون مزايده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام مي گردد.

5-دانشگاه در رد يا قبول هر يک از پيشنهاد ها يا کليه آنها مجاز خواهد بود.

6-چنانچه نفر اول از اجاره اراضي خود داري  نمايد مبلغ تضمين به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام مي گردد.

7-متقاضيان به مدت يک هفته از تاريخ 97/6/31لغايت 97/7/6 همه روزه از ساعت 8 صبح لغايت 14 بعدازظهر  مي توانند از زمين هاي مذکور بتازديد بعمل آورند.

8- چنانچه قيمت اجاره اراضي پيشنهادي شرکت کنندگان به قيمت پايه نرسد مزايده حضوري به عمل خواهد آمد.

9- هزينه کارشناسي و روزنامه به عهده برنده مزايده مي باشد.

10- هزينه خريد اسناد به مبلغ  پانصد هزار ريال  که به شماره حساب 1917065817واريز گردد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام