آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشگاه

ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشگاه به مدت سه روز انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر مینا پیرزادنیا، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، درباره روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد، بیان داشت:  ثبت نام  پذیرفته شدگان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشگاه، از روز دوشنبه 97/6/19 آغاز گردید و در روز چهارشنبه 97/6/21 پایان می گیرد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: برای سال تحصیلی 98-97 تعداد 792 نفر داوطلب شامل 517 نفر بصورت روزانه، 261 نفر شبانه و 14 نفر پردیس خودگردان از طرف سازمان سنجش جهت ثبت نام کارشناسی ارشد به دانشگاه ایلام معرفی شده اند، که از این تعداد 47 نفر مربوط به استعدادهای درخشان و مابقی از طریق آزمون بوده است.

خانم دکتر پیرزادنیا، تاکید کرد: در محل ثبت نام کلیه ی امور از جمله ثبت نام، و پذیرش آموزش صدور کارت دانشجویی، تکمیل فرم های مربوط به حراست، امور فرهنگی، مرکز مشاوره، تغذیه، معرفی نامه خوابگاه، معرفی نامه دانشکده و ... بصورت متمرکز صورت می پذیرد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، خاطرنشان کرد: پذیرفته شدگان چنانچه به هر علتی موفق به انجام ثبت نام غیر حضوری (اینترنتی) نشده باشند، امکان ثبت نام این عزیزان فراهم است.