آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشگاه

آغاز ثبت نام پذيرفته شدگان ورودي جديد کارشناسي ارشد دانشگاه

ثبت نام پذيرفته شدگان ورودي جديد کارشناسي ارشد دانشگاه به مدت سه روز انجام مي گيرد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا، مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، درباره روند ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد، بيان داشت:  ثبت نام  پذيرفته شدگان ورودي جديد کارشناسي ارشد دانشگاه، از روز دوشنبه 97/6/19 آغاز گرديد و در روز چهارشنبه 97/6/21 پايان مي گيرد.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: براي سال تحصيلي 98-97 تعداد 792 نفر داوطلب شامل 517 نفر بصورت روزانه، 261 نفر شبانه و 14 نفر پرديس خودگردان از طرف سازمان سنجش جهت ثبت نام کارشناسي ارشد به دانشگاه ايلام معرفي شده اند، که از اين تعداد 47 نفر مربوط به استعدادهاي درخشان و مابقي از طريق آزمون بوده است.

خانم دکتر پيرزادنيا، تاکيد کرد: در محل ثبت نام کليه ي امور از جمله ثبت نام، و پذيرش آموزش صدور کارت دانشجويي، تکميل فرم هاي مربوط به حراست، امور فرهنگي، مرکز مشاوره، تغذيه، معرفي نامه خوابگاه، معرفي نامه دانشکده و ... بصورت متمرکز صورت مي پذيرد.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، خاطرنشان کرد: پذيرفته شدگان چنانچه به هر علتي موفق به انجام ثبت نام غير حضوري (اينترنتي) نشده باشند، امکان ثبت نام اين عزيزان فراهم است.