بازدیدعلمی دانشجویان کارشناسی وتحصیلات تکمیلی رشته علوم جنگل از جنگل های شمال ایران

این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان رشته علوم جنگل با شرایط بوم شناسی اکوسیستم جنگلی شمال ایران معروف به جنگل های هیرکانی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام ، جمعی از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد به سرپرستی اعضای هیات علمی گروه علوم جنگل  این دانشگاه بازدید علمی سه روزه ازجنگل ها ایران داشتند.

دکترحیدری سرپرست گروه علوم جنگل دانشگاه بیان داشت: در این بازدید برخی از رویشگاههای طبیعی طبقات مختلف ارتفاعی  از جلگه تا بالابند ،مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت و خصوصیات مختلف آنها برایشان تشریح شد.

دکترحیدری بابیان اینکه این جنگل ها ،بازمانده دوره سوم زمین شناسی و غنی از نظر گونه‌های بومی و باستانی جنگل های شما ل ایران  است اظهارداشت، طرح های مختلف اجرا شده مرتبط مانند جنگل کاری های تجاری و  بومی- مشارکتی خالص و آمیخته، مشکلات و چالش ها، برخی آفات و بیماریهای  کنونی این جنگلها توسط اساتید و کارشناسان اداره منابع طبیعی برای دانشجویان توضیح داده شد .

سرپرست گروه علوم جنگل دانشگاه گفت : با توجه اهمیت جنگلهای شمال ایران از  جنبه های مختلف اقتصادی- اجتماعی و زیست محیطی، چنین بازدیدهایی هر چند کوتاه مدت، در فضایی علمی و تخصصی می تواند پشتوانه ارزشمندی برای درک مفاهیم نظری و آموزشی بوده و در آشنایی دانشجویان به اهمیت رشته علوم جنگل و نقش آفرینی آن در توسعه پایدار کشور  سودمند می باشد.واین موضوعی است که در سرفصل دروس متعدد رشته علوم جنگل مورد تاکید قرار گرفته است.

دکترحیدری ،درپایان از  ریاست محترم دانشگاه ، هیات رییسه و نیز ریاست پرتلاش دانشکده کشاورزی و همکارانی که درجهت  فراهم نمودن شرایط این بازدید همکاری داشته اند  صمیمانه تشکرنمود.