بازدیدعلمی دانشجویان کارشناسی وتحصیلات تکمیلی رشته علوم جنگل از جنگل های شمال ایران

بازديدعلمي دانشجويان کارشناسي وتحصيلات تکميلي رشته علوم جنگل از جنگل هاي شمال ايران

اين بازديد با هدف آشنايي دانشجويان رشته علوم جنگل با شرايط بوم شناسي اکوسيستم جنگلي شمال ايران معروف به جنگل هاي هيرکاني انجام شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام ، جمعي از دانشجويان کارشناسي و کارشناسي ارشد به سرپرستي اعضاي هيات علمي گروه علوم جنگل  اين دانشگاه بازديد علمي سه روزه ازجنگل ها ايران داشتند.

دکترحيدري سرپرست گروه علوم جنگل دانشگاه بيان داشت: در اين بازديد برخي از رويشگاههاي طبيعي طبقات مختلف ارتفاعي  از جلگه تا بالابند ،مورد بازديد دانشجويان قرار گرفت و خصوصيات مختلف آنها برايشان تشريح شد.

دکترحيدري بابيان اينکه اين جنگل ها ،بازمانده دوره سوم زمين شناسي و غني از نظر گونه‌هاي بومي و باستاني جنگل هاي شما ل ايران  است اظهارداشت، طرح هاي مختلف اجرا شده مرتبط مانند جنگل کاري هاي تجاري و  بومي- مشارکتي خالص و آميخته، مشکلات و چالش ها، برخي آفات و بيماريهاي  کنوني اين جنگلها توسط اساتيد و کارشناسان اداره منابع طبيعي براي دانشجويان توضيح داده شد .

سرپرست گروه علوم جنگل دانشگاه گفت : با توجه اهميت جنگلهاي شمال ايران از  جنبه هاي مختلف اقتصادي- اجتماعي و زيست محيطي، چنين بازديدهايي هر چند کوتاه مدت، در فضايي علمي و تخصصي مي تواند پشتوانه ارزشمندي براي درک مفاهيم نظري و آموزشي بوده و در آشنايي دانشجويان به اهميت رشته علوم جنگل و نقش آفريني آن در توسعه پايدار کشور  سودمند مي باشد.واين موضوعي است که در سرفصل دروس متعدد رشته علوم جنگل مورد تاکيد قرار گرفته است.

دکترحيدري ،درپايان از  رياست محترم دانشگاه ، هيات رييسه و نيز رياست پرتلاش دانشکده کشاورزي و همکاراني که درجهت  فراهم نمودن شرايط اين بازديد همکاري داشته اند  صميمانه تشکرنمود.