ضیافت اندیشه استادان ،نیمه دوم شهریور ماه دردانشگاه ایلام برگزار خواهدشد.

برنامه معرفت افزایی اساتید گرانقدر دانشگاه درقالب طرح ضیافت اندیشه استادان دردانشگاه ایلام برگزار خواهدشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، حجت الاسلام غیاثی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ایلام بیان داشت:امسال  نیز چون سنوات گذشته برنامه معرفت افزایی اساتید گرانقدراین دانشگاه درقالب طرح ضیافت اندیشه استادان ،نیمه دوم شهریور ماه دردانشگاه ایلام برگزار خواهدشد.

حجت الاسلام غیاثی افزود،  این دوره بصورت کارگاهی با 16ساعت آموزش تخصصی درموضوع اخلاق حرفه ای سطح3 ورویکرد اخلاق درپژوهش وآموزش طی4روز ودر صبح وبعد از ظهر اجرا می گردد.درکناردوره آموزشی کلاسها وبرنامه های تکمیلی وجانبی درموضوعات علمی وفرهنگی نیز خواهیم داشت که گذراندن این دوره بااختصاص امتیازات لازم درارتقاء رتبه علمی استادان ، موثر خواهد بود.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ایلام اظهارنمود:در روز پایانی دوره برای اساتید محترم وخانواده آنها اردوی فرهنگی تفریحی برگزار خواهدشد.

ضيافت انديشه استادان ،نيمه دوم شهريور ماه دردانشگاه ايلام برگزار خواهدشد.