ضیافت اندیشه استادان ،نیمه دوم شهریور ماه دردانشگاه ایلام برگزار خواهدشد.

ضيافت انديشه استادان ،نيمه دوم شهريور ماه دردانشگاه ايلام برگزار خواهدشد.

برنامه معرفت افزايي اساتيد گرانقدر دانشگاه درقالب طرح ضيافت انديشه استادان دردانشگاه ايلام برگزار خواهدشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ، حجت الاسلام غياثي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ ايلام بيان داشت:امسال  نيز چون سنوات گذشته برنامه معرفت افزايي اساتيد گرانقدراين دانشگاه درقالب طرح ضيافت انديشه استادان ،نيمه دوم شهريور ماه دردانشگاه ايلام برگزار خواهدشد.

حجت الاسلام غياثي افزود،  اين دوره بصورت کارگاهي با 16ساعت آموزش تخصصي درموضوع اخلاق حرفه اي سطح3 ورويکرد اخلاق درپژوهش وآموزش طي4روز ودر صبح وبعد از ظهر اجرا مي گردد.درکناردوره آموزشي کلاسها وبرنامه هاي تکميلي وجانبي درموضوعات علمي وفرهنگي نيز خواهيم داشت که گذراندن اين دوره بااختصاص امتيازات لازم درارتقاء رتبه علمي استادان ، موثر خواهد بود.

مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ ايلام اظهارنمود:در روز پاياني دوره براي اساتيد محترم وخانواده آنها اردوي فرهنگي تفريحي برگزار خواهدشد.