مرحله‌ منطقه‌ ای ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به میزبانی دانشگاه آغاز شد

مرحله‌ منطقه‌ ای ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی با حضور 16 تیم به میزبانی دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مسابقات با حضور تیم ‌هایی از آذربایجان شرقی، آذربایحان غربی، اردبیل، زنجان، همدان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، اصفهان و ایلام برگزار می‌ شود.

در این دوره از مسابقات که به مدت 3 روز در دانشگاه برگزار می ‌شود، 64 دانشجو در قالب 16 تیم از دانشگاه ‌های دولتی، آزاد، پیام‌ نور و علوم پزشکی و پیام‌ نور با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در مراسم افتتاحیه این مسابقات، که صبح امروز در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار گردید، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با خیرمقدم به دانشجویان و تیم های حاضر در این مسابقات و با ابراز خرسندی به خاطر میزبانی این مسابقات توسط دانشگاه ایلام، به بیان اهمیت مناظره و بحث و گفتگو در روایات اسلامی پرداخت و بر ضرورت نهادینه کردن فضای گفتگوی آزاد بین دانشجویان در دانشگاه های کشور تأکید کرد.

مرحله‌ منطقه‌ اي ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي به ميزباني دانشگاه آغاز شد