مرحله‌ منطقه‌ ای ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به میزبانی دانشگاه آغاز شد

مرحله‌ منطقه‌ اي ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي به ميزباني دانشگاه آغاز شد

مرحله‌ منطقه‌ اي ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي با حضور 16 تيم به ميزباني دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اين مسابقات با حضور تيم ‌هايي از آذربايجان شرقي، آذربايحان غربي، اردبيل، زنجان، همدان، کرمانشاه، لرستان، مرکزي، اصفهان و ايلام برگزار مي‌ شود.

در اين دوره از مسابقات که به مدت 3 روز در دانشگاه برگزار مي ‌شود، 64 دانشجو در قالب 16 تيم از دانشگاه ‌هاي دولتي، آزاد، پيام‌ نور و علوم پزشکي و پيام‌ نور با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در مراسم افتتاحيه اين مسابقات، که صبح امروز در آمفي تئاتر دانشکده کشاورزي برگزار گرديد، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با خيرمقدم به دانشجويان و تيم هاي حاضر در اين مسابقات و با ابراز خرسندي به خاطر ميزباني اين مسابقات توسط دانشگاه ايلام، به بيان اهميت مناظره و بحث و گفتگو در روايات اسلامي پرداخت و بر ضرورت نهادينه کردن فضاي گفتگوي آزاد بين دانشجويان در دانشگاه هاي کشور تأکيد کرد.