برگزاری اولین جلسه شورای ایمنی دانشگاه

اولین جلسه شورای ایمنی دانشگاه، بر اساس ابلاغیه وزارت عتف برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جلسه شورای ایمنی دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده ها، مدیر دفتر طرح های عمرانی و رئیس آزمایشگاه مرکزی در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این جلسه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، ضمن استقبال از تشکیل این شورا در دانشگاه، بر ضرورت رعایت ملاحضات ایمنی در همه حوزه های دانشگاه و به خصوص  در آزمایشگاه ها، کارگاه ها، ساختمان ها، طرح های عمرانی جدید و انبارهای  دانشگاه تأکید کرد و خواستار پی گیری دقیق مصوبات این شورا شد.

در ادامه این جلسه، اعضاء جلسه به بیان دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادت خود در این زمینه پرداختند و سپس دستورات کاری جلسه مطرح گردید.

برگزاري اولين جلسه شوراي ايمني دانشگاه