برگزاری اولین جلسه شورای ایمنی دانشگاه

برگزاري اولين جلسه شوراي ايمني دانشگاه

اولين جلسه شوراي ايمني دانشگاه، بر اساس ابلاغيه وزارت عتف برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اولين جلسه شوراي ايمني دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، معاونين، روساي دانشکده ها، مدير دفتر طرح هاي عمراني و رئيس آزمايشگاه مرکزي در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، ضمن استقبال از تشکيل اين شورا در دانشگاه، بر ضرورت رعايت ملاحضات ايمني در همه حوزه هاي دانشگاه و به خصوص  در آزمايشگاه ها، کارگاه ها، ساختمان ها، طرح هاي عمراني جديد و انبارهاي  دانشگاه تأکيد کرد و خواستار پي گيري دقيق مصوبات اين شورا شد.

در ادامه اين جلسه، اعضاء جلسه به بيان ديدگاه ها، نظرات و پيشنهادت خود در اين زمينه پرداختند و سپس دستورات کاري جلسه مطرح گرديد.