برگزاری نشست علمی بررسی مدیریت منابع آب استان ایلام در دانشگاه

نشست علمی  بررسی مدیریت منابع آب  استان ایلام با حضور اساتید صاحب نظر  در دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست علمی «بررسی مدیریت منابع آب استان ایلام» با حضور دکتر بازگیر سرپرست امور پژوهشی دانشگاه، دکتر رستمی نیا سرپرست دانشکده کشاورزی، اعضای هیأت علمی گروه  مهندسی آّب، مدیران سازمانها و شرکت های متولی آب از جمله رییس سازمان جهادکشاورزی استان، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای و مدیریت کنترل کیفیت شرکت آب و فاضلاب استان صبح روز چهارشنبه هشتم آذر در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این نشست دکتر فریبرز عباسی رییس موسسه فنی و مهندسی سازمان تحقیقات کشاورزی کشور به ایراد سخنرانی درباره وضعیت آب  بویژه در بخش کشاورزی پرداخت و سپس اساتید حاضر به بیان دیدگاهها و نظرات خود در این زمینه  پرداختند.

برگزاري نشست علمي  بررسي مديريت منابع آب استان ايلام در دانشگاه