برگزاری نشست علمی بررسی مدیریت منابع آب استان ایلام در دانشگاه

برگزاري نشست علمي  بررسي مديريت منابع آب استان ايلام در دانشگاه

نشست علمي  بررسي مديريت منابع آب  استان ايلام با حضور اساتيد صاحب نظر  در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست علمي «بررسي مديريت منابع آب استان ايلام» با حضور دکتر بازگير سرپرست امور پژوهشي دانشگاه، دکتر رستمي نيا سرپرست دانشکده کشاورزي، اعضاي هيأت علمي گروه  مهندسي آّب، مديران سازمانها و شرکت هاي متولي آب از جمله رييس سازمان جهادکشاورزي استان، مدير عامل شرکت آب منطقه اي و مديريت کنترل کيفيت شرکت آب و فاضلاب استان صبح روز چهارشنبه هشتم آذر در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر فريبرز عباسي رييس موسسه فني و مهندسي سازمان تحقيقات کشاورزي کشور به ايراد سخنراني درباره وضعيت آب  بويژه در بخش کشاورزي پرداخت و سپس اساتيد حاضر به بيان ديدگاهها و نظرات خود در اين زمينه  پرداختند.