برگزاری مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه های کشور در دانشگاه ایلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » خانم دکتر مژگان صالحی پور، مدیر تربیت بدنی دانشگاه از برگزاری مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه های کشور در دانشگاه ایلام خبر داد. معاون اجرایی و فنی این مسابقات اظهار داشت: سالن شهدای دانشگاه ایلام آماده میزبانی تیم های فوتسال دانشگاه های ، لرستان، کردستان، بوعلی همدان، کرمانشاه و ملایر و ایلام است.

صالحی پور زمان برگزاری مسابقات را 22 لغایت 27 اسفند سال جاری اعلام نمود و از همکاری مسئولین دانشگاه در برگزاری این مسابقات کمال تشکر و قدر دانی را ابراز نمود.

وی در پایان افزود: مراسم قرعه کشی مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه های کشور، روز جمعه 22 اسفند ساعت 20 در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام برگزار می شود.

برگزاري مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه هاي کشور در دانشگاه ايلام