برگزاری مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه های کشور در دانشگاه ایلام

برگزاري مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه هاي کشور در دانشگاه ايلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » خانم دکتر مژگان صالحي پور، مدير تربيت بدني دانشگاه از برگزاري مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه هاي کشور در دانشگاه ايلام خبر داد. معاون اجرايي و فني اين مسابقات اظهار داشت: سالن شهداي دانشگاه ايلام آماده ميزباني تيم هاي فوتسال دانشگاه هاي ، لرستان، کردستان، بوعلي همدان، کرمانشاه و ملاير و ايلام است.

صالحي پور زمان برگزاري مسابقات را 22 لغايت 27 اسفند سال جاري اعلام نمود و از همکاري مسئولين دانشگاه در برگزاري اين مسابقات کمال تشکر و قدر داني را ابراز نمود.

وي در پايان افزود: مراسم قرعه کشي مسابقات فوتسال پسران منطقه 8 دانشگاه هاي کشور، روز جمعه 22 اسفند ساعت 20 در سالن فرزانگان دانشگاه ايلام برگزار مي شود.