دکتر شیرخانی به سمت رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان ایلام منصوب گردید

با حکم معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: دکتر محمد رضا شیرخانی به سمت رئیس شوراب هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان ایلام منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های کشور، دکتر محمد رضا شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به سمت رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان ایلام منصوب گردید.

دکتر شيرخاني به سمت رئيس شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي استان ايلام منصوب گرديد