دکتر شیرخانی به سمت رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان ایلام منصوب گردید

دکتر شيرخاني به سمت رئيس شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي استان ايلام منصوب گرديد

با حکم معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم: دکتر محمد رضا شيرخاني به سمت رئيس شوراب هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان ايلام منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر غلامرضا غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و رئيس شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي کشور، دکتر محمد رضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه به سمت رئيس شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان ايلام منصوب گرديد.