مجوز راه اندازی رشته کارشناسی ارشد مطالعات عراق اخذ گردید

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با اعلام این خبر، بیان داشت: توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی از اولویت های اصلی برنامه ای دانشگاه ایلام می باشد و با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود دانشگاه و همچنین توسعه روابط دانشگاه ایلام با دانشگاه های کشور عراق و با پی گیری های مختلف، شورای گسترش آموزش عالی وزارت عتف با اخذ مجوز راه اندازی رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته مطالعات عراق موافقت بعمل آورد.

دکتر نعمتی درباره اهمیت اخذ مجوز این رشته، گفت: عراق از جمله همسایه ‌های ایران است که طولانی ‌ترین مرز خشکی را با آن داراست (استان ایلام با 420 کیلومتر بیشترین مساحت این مرز را دارا می باشد) و به‌ تبع آن، همواره اشتراک‌ها، مناسبات و روابط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و به‌خصوص فرهنگی و مذهبی چشمگیری با هم داشته و دارند و علاوه بر آن موضوع عتبات عالیات و اربعین از مشترکات مهم دو کشور است و افزون بر آن با توسعه روابط دو ملت در چند سال اخیر، شناخت جنبه های مختلف کشور عراق برای دانشجویان ضروری است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: هدف از راه اندازی  ‌رشته مطالعات عراق شناخت جنبه‌ های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور عراق است و تلاش خواهد شد نیروی متخصص لازم در این زمینه تربیت شود.

دکتر نعمتی، با تشکر از زحمات دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه در پیگیری اخذ مجوز این رشته، اظهار داشت: بنا به دلایل مختلف و از جمله توسعه روابط آموزشی و پژوهشی دانشگاه ایلام با دانشگاه های کشور عراق در چند سال اخیر، دکتر علی اکبری با حساسیت خاصی فرآیند اخذ مجوز این رشته را پی گیری می کرد که در اینجا لازم است از مساعی ایشان کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم.