مجوز راه اندازی رشته کارشناسی ارشد مطالعات عراق اخذ گردید

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، با اعلام اين خبر، بيان داشت: توسعه رشته هاي تحصيلات تکميلي از اولويت هاي اصلي برنامه اي دانشگاه ايلام مي باشد و با توجه به ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي موجود دانشگاه و همچنين توسعه روابط دانشگاه ايلام با دانشگاه هاي کشور عراق و با پي گيري هاي مختلف، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت عتف با اخذ مجوز راه اندازي رشته کارشناسي ارشد ناپيوسته مطالعات عراق موافقت بعمل آورد.

دکتر نعمتي درباره اهميت اخذ مجوز اين رشته، گفت: عراق از جمله همسايه ‌هاي ايران است که طولاني ‌ترين مرز خشکي را با آن داراست (استان ايلام با 420 کيلومتر بيشترين مساحت اين مرز را دارا مي باشد) و به‌ تبع آن، همواره اشتراک‌ها، مناسبات و روابط اقتصادي، سياسي، اجتماعي و به‌خصوص فرهنگي و مذهبي چشمگيري با هم داشته و دارند و علاوه بر آن موضوع عتبات عاليات و اربعين از مشترکات مهم دو کشور است و افزون بر آن با توسعه روابط دو ملت در چند سال اخير، شناخت جنبه هاي مختلف کشور عراق براي دانشجويان ضروري است.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: هدف از راه اندازي  ‌رشته مطالعات عراق شناخت جنبه‌ هاي مختلف اجتماعي، سياسي، فرهنگي و اقتصادي کشور عراق است و تلاش خواهد شد نيروي متخصص لازم در اين زمينه تربيت شود.

دکتر نعمتي، با تشکر از زحمات دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در پيگيري اخذ مجوز اين رشته، اظهار داشت: بنا به دلايل مختلف و از جمله توسعه روابط آموزشي و پژوهشي دانشگاه ايلام با دانشگاه هاي کشور عراق در چند سال اخير، دکتر علي اکبري با حساسيت خاصي فرآيند اخذ مجوز اين رشته را پي گيري مي کرد که در اينجا لازم است از مساعي ايشان کمال تقدير و تشکر را داشته باشم.