En Ar

برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي

به منظور معارفه دانشجويان واساتيد وتعامل بيشتر آنها جلسه توجيهي ورودي دانشجويان کارشناسي ارشد بافت شناسي در تاريخ 02/08/1402 در محل سالن جلسات دانشکده برگزار شد .

در ابتداي جلسه آقاي دکتر منفرد مدير گروه بافت شناسي ضمن خير مقدم به اساتيد و دانشجويان تحصيلات تکميلي نکاتي در مورد مقررات آموزشي و پژوهشي و وظايف ابلاغي اعضاي محترم هيأت علمي يادآوري کردند و اساتيد مشاور آموزشي براي دانشجويان ورودي هاي مختلف تعيين کردند .

در ادامه بر استفاده ازسامانه هاي گلستان و اتوماسيون اداري براي انجام مکاتبات تأکيد گرديد.

در بخش دوم جلسه، آيين نامه ها ومقررات آموزشي وپژوهشي مربوط به دانشجويان اطلاع رساني شد و تقويم آموزشي، انتخاب واحد،سر فصل درسي، چارت دوره کارشناسي ارشد، انتخاب موضوع، پروپوزال نويسي، ثبت پروپزال در ايرانداک وسيستم گلستان ،درخواست تصويب موضوع در گروه و در سيستم گلستان ،پيش دفاع ودفاع اصلي به سمع ونظر اساتيد و دانشجويان حاضر در جلسه رسيد .

در ادامه جلسه اساتيد محترم نقطه نظرات خود را در مورد ادامه تحصيل دانشجويان، شرکت در دوره هاي دانش افزايي وفوق برنامه اعلام نمودند.سپس دانشجويان انتظارات، مشکلات ونيازهاي آموزشي و پژوهشي خود را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد بافت شناسي