En Ar

برگزاري جشن خوابگاه‌هاي دانشجويي در دانشگاه ايلام

به همت معاونت دانشجويي، جشن خوابگاه‌هاي دانشجويي شامگاه دوشنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 در محل سالن آيت‌الله حيدري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام خواهان اهتمام دانشجويان براي حفظ فرهنگ اسلامي و ايراني شد و گفت: دانشجويان عزيز بايد تلاش کنند تحت تأثير فرهنگ بيگانه قرار نگيرند.

دکتر علي‌محمدي، افزود: دانشجويان بايد ضمن حفظ استقلال، بر اعمال و رفتار خود نظارت کنند  و با مسئوليت‌پذيري، زمينه ارتقاي علمي و معرفتي خود را فراهم نمايند.

رئيس دانشگاه، اضافه کرد: دانشجويان عزيز بايد تلاش کنند، سؤالات و ابهامات خود را با مراجعه به اساتيد و کارشناسان خبره مطرح کنند، تا با دريافت پاسخ لازم، در مسير کسب موفقيت قرار گيرند.