En Ar

ليست 15 درصد برتر و 10 درصد بعدي دانشجويان دانشگاه ايلام جهت درخواست پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان 1401-1400 در مقطع کارشناسي ارشد

مهلت ثبت نام پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان دانشگاه ايلام در مقطع کارشناسي ارشد تا 15 دي ماه 1399مي باشد. لازم به ذکر است:

1- قرار داشتن در ليست واجدين شرايط به هيچ وجه به منزله پذيرش قطعي نمي باشد. بلکه اين امر منوط به

الف) پذيرش اوليه توسط گروه آموزشي،

ب) وجود ظرفيت پذيرش در رشته، و

ج) تاييد نهايي توسط سازمان سنجش آموزش کشور

مي باشد.

2-از ميان دانشجويان پانزده درصد برتر که توسط گروه آموزشي پذيرفته مي شوند، به تعداد ظرفيت موجود رشته، پذيرش صورت خواهد گرفت.

3-  دانشجوياني که جزو ده درصد بعدي ورودي مي باشند، فقط در صورت انصراف دانشجوياني از ميان پانزده درصد برتر و پذيرش توسط گروه آموزشي قابل جايگزين شدن جهت پذيرش مي باشند.

ليست دانشجويان به همراه رتبه  (جهت دانلود بر روي اسم فايل کليک کنيد)

مشاهده فراخوان پذيرش و لينک ثبت نام