En Ar

ارتقاي جايگاه آزمايشگاه مرکزي در شبکه آزمايشگاهي

به گزارش رئيس آزمايشگاه مرکزي : شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي باهدف حمايت از توسعه فعاليت‌هاي آزمايشگاه‌ها، ارتقاي توانمندي‌ها و کمک به رشد و توسعه و بهبود عملکرد کارشناسان آزمايشگاه‌ها، حمايت‌هاي متنوعي براي مراکز عضو شبکه در نظر گرفته است. حمايت‌هاي شبکه در هر سال، بر اساس امتياز آخرين دوره ارزيابي عملکرد آزمايشگاه در شبکه انجام مي‌شود.

دکتر سلطاني افزود: آزمايشگاه‌هاي فناوري کشور در اين رتبه بندي به گروه‌هاي مستعد عضويت، آزمايشي، فعال، توانمند، ممتاز و پيشرو، گروه‌بندي شده و نسبت به امتياز به دست آورده، مورد حمايت‌هاي متنوعي قرار مي‌گيرند.

اين گزارش مي‌افزايد: مجموعه آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام با دارا بودن گواهينامه استاندارد ISO/IEC17025 و کارشناسان متخصص، دستگاه‌هاي پيشرفته، دقيق و به‌روز آماده ارائه خدمات پژوهشي اعم از اندازه‌گيري، تجزيه‌وتحليل داده‌هاي تجربي و شبيه‌سازي آن­ها، به کليه پژوهشگران دانشگاه‌ها و صنايع سراسر کشور است.

ارتقاي جايگاه آزمايشگاه مرکزي در شبکه آزمايشگاهي ارتقاي جايگاه آزمايشگاه مرکزي در شبکه آزمايشگاهي