مرکز مشاوره و تندرستی


اين مرکز متشکل از سه بخش مرکز مشاوره ، مرکز بهداشت و درمان و کانون هاي دانشجويي همياران سلامت مي باشد 

از اصلي ترين خدمات مرکز مشاوره ميتوان به اراِئه ي مشاوره هاي روانشناختي، روان درماني و مددکاري اشاره کرد.به عبارت ديگر اين مرکز در زمينه هاي: مسايل و مشکلات تحصيلي ، تست هاي خود شناسي،مشکلات عاطفي، مشکلات خانوادگي و تلاش براي درمان اختلالات رواني و ئمشکلات عميق روانشناختي خدماتي رائه مي گردد. لازم به ذکر است که در اين مرکز، يک نفر کارشناس مسئول، تعداد دچهار نفر از مشاورين متخصص استان با مدرک دکتري و کارشناسي ارشد و تعداد پنج نفر مشاور در سراهاي دانشجويي با مدرک کارشناسي ارشد و يک نفر مددکار به ارائه خدمات ميپردازند.

مرکز بهداشت و درمان:
در اين مرکز دو نفر پزشک عمومي و يک نفر کارشناس بهداشت و يک نفر پرستار مشغول به کار هستند.

درمان:
پزشکان دو روز در طول هفته و هر روز به مدت 4 ساعت  به ويزيت دانشجويان ،کارکنان و اساتيد مي پردازند.
پرستار نيز تمام روزهاي کاري هفته از ساعت نه الي 13 به ارائه خدمات ميپردازد.
در اين بخش ويزيت بيماران،مشاوره و ارجاع بيماران در صورت لزوم به مراکز تخصصي و خدمات ديگر از قبيل :نوار قلب، سنجش قند خون، سنجش فشار خون،بينايي سنجي،قد و وزن،اکسيژن،توزيع قرص ويتامينD ،تزريقات و پانسمان براي دانشجويان،کارکنان و اساتيد بصورت رايگان انجام ميشود.
پزشک معتمد:  پزشک عمومي که پرونده هاي آموزشي دانشجويان را مورد بررسي و تجديد نظر قرار ميدهد.
بهداشت:
در اين بخش ارائه خدمات بهداشتي(بهداشت محيط) توسطکارشناس بهداشت انجام ميشود. خدماتي نظير :بازيد از بوفه هاي دانشگاه،بازديد از سلف سرويس ها و نظارت برکليه واحدهاي تهيه توزيع و نگهداري مواد غذايي،بازيد از سراهاي دانشجويي و نظارت بر حفظ بهداشت سراها، رسيدگي به شکايات بهداشتي و موارد ارجاع،نظارت بر سلامت کارکنان مراکز تهيه توزيع و نگهداري مواد غذايي، ارتقاء آگاهي هاي بهداشتي کارکنان مراکز تهيه توزيع و نگهداري مواد غذاييف نظارت بر گند زدايي اماکن تهيه توزيع و نگهداري مواد غذايي،نظارت بر بهداشت آب آشاميدني و ميزان کلر زني ، تهيه و تدوين بروشور هاي آموزشي مرتبط با مسائل بهداشتي و ...

طرح پايش سلامت دانشجويي و تشکيل پرونده هاي سلامت جسم و روان :
دانشجويان ورودي جديد لازم است جهت انجام معاينات  سلامت با در دست داشتن فرم هاي تکميل شده سلامتد جسماني و سلامت روان که از سايت مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانلود و تکميل خواهند نمود طبق برنامه زمانبندي اعلامک شده از سوي مرکز، به مرکز مراجعه نمايند. لازم به ذکر است وجود کارنامه سلامت يکي از مدارک ضروري براي فارغ التحصيل شدن به حساب مي آيد.

نحوه مراجعه و استفاده :
کليه دانشجويان  جهت استفاده از امکانات مرکز بهداشت درمان و مشاوره ميتوانند به صورت حضوري از شنبه الي چهارشنبه از ساعت 8 الي 15 وقت خود را تنظيم کنند که مرکز با مصاحبه اوليهو تشخيض موضوع مراجعه ايشانرا به متخصص مربوط ارجاع خواهند داد. 

کانون هاي دانشجويي همياران سلامت :
کانون هاي همياران سلامت به دو کانون مجزا همياران سلامت روان و همياران بهداشت تقسيم ميشوند که اين کانون ها کاملا دانشجويي بوده و دانشجويان ميتوانند با مراجعه  به مرکز به عضويت کانون درامده و فعاليت هاي گسترده اي نظير برگزاري کارگاه ها و کلاس هاي آموزشيف برگزاري همايش ها و نشست ها ف برگزاري اردوهاي دانشجويي،شرکت در جشنواره هاي داخلي ومنطقه اي و کشوري فشرکت در کارگاه ها و نشست هاي داخلي ،منطقه اي و کشوري و همچنين برگزاري مسابقات متناسب با فعاليت کانون هاي همياران سلامت را به انجام برسانند. هم اکنون هر کانون داراي بيش از 150 نفر عضو ميباشد.

آموزش و پيشگيري :
مرکز مشاوره افزون بر مشاوره و درمان در ساير زمينه ها مرتبط با بهداشت رواني نيز فعاليت مينمايد. يکي از محور هاي فعاليت اين مرکز آموزش بهداشت رواني و پيشگيري از بروز اختلالات روانشناختي است. اين امر از طريق برگزاري دوره هاي مختلف  آموزش گروهي بهداشت رواني همچون شيوه هاي مقابله با استرس،تنش زدايي، آموزش خانواده و تحليل روابط بين فردي ، آموزش مهارت هاي رواني و اجتماعي و ... تحققق ميابد.

آدرس مرکز بهداشت درمان و مشاوره: دانشگاه ايلام-جنب دانشکده پيرادامپزشکي-مرکز بهداشت درمان و مشاوره.

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها