درباره کتابخانه

تاریخجه کتابخانه 

آمار کتابخانه 

بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرجع و مجلات

آمار کتابخانه مرجع و مجلات


تاریخجه کتابخانه

کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام در سال 1370 در پی سفر پربرکت مقام معظم رهبری به استان و ارتقا دانشکده دامپروری ایلام وابسته به دانشگاه رازی  به دانشگاه ایلام با مساحت 600 متر مربع و خدود 7000 جلد کتاب فارسی و لاتین و با اهداف و فعالیتهای جدید آغاز به کار نمود.

آمار کتابخانه

کتب فارسی : 45000 جلد

کتب لاتین   : 7900   جلد

تعداد اعضا : 3000    نفر

 

بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی:

  میز امانات :

وظیفه اصلی میز امانات سرویس دهی به مراجعان اعم از اعضا هیات علمی ، کارشناسان ، دانشجویان ، کارکنان و مراجعان خارج از دانشگاه و راهنمایی آنها با رعایت قوانین و مقررات کتابخانه.

سیستم مخزن کتابخانه از نوع بسته می باشد و مراجعان با استفاده از سیستم جستجوی رایانه ای کتابخانه منابع و اطلاعات مورد نیاز خود را بازیابی می نمایند.

 بخش ثبت کتب:

در این بخش تمامی کتب خریداری شده و اهدایی فارسی و لاتین پس از طی مراحل اداری ثبت و به بخش فنی کتابخانه مرکزی انتقال داده می شود.

 بخش فهرست نویسی:

در این بخش کار آماده سازی کتب فارسی،لاتین و عربی شامل : فهرست نویسی،رده بندی،ورود اطلاعات به برنامه جامع کتابخانه،برچسب شماره راهنمای کتاب و بارکد گذاری انجام و پس از آماده سازی کتب به مخزن کتابخانه ارسال می شوند.

 بخش اطلاع رسانی:

تمامی بانکهای اطلاعاتی،لوحهای فشرده،نرم افزارهای آموزشی و ... در این بخش نگهداری می شوند.

 دبیرخانه کتابخانه:

در این بخش تایپ و بایگانی نامه های اداری،صدور کارت شناسایی اعضا کتابخانه، چاپ بارکد و برچسب راهنمای  شماره کتاب و ... انجام می شود.

 برنامه جستجوی تحت وب کتابخانه:

برای سهولت در امر بازیابی اطلاعات و جلوگیری از ازدحام مراجعین در بخش جستجو میز امانت از ابتدای نیمسال اول 83-84 نرم افزار تحت وب کتابخانه بر روی وب سات دانشگاه ایلام جهت  جستجوی اطلاعات از طریقت اینترنت  راه اندازی گردید.

 

کتابخانه مرجع و مجلات:

این قسمت تا سال 1381 به عنوان یکی از بخشهای کتابخانه مرکزی فعالیت می نمود که در این سال این بخش از کتابخانه جدا و تحت عنوان کتابخانه مرجع و مجلات در محل دانشکده علوم انسانی و پایه با مساحت 200 متر مربع زیر نظر کتابخانه مرکزی شروع به کار نمود.

در این کتابخانه نشریات فارسی، لاتین، کتب مرجع(واژه نامه ها- تفاسیر- کتب کمیاب- نسخ خطی و ... )، پایان نامه ها، طرخهای پژوهشی،  نقشه های جغرافیایی و ... نگهداری می شود.این کتابخانه از ابتدای نیمسال اول 84-85 به سیستم ضد سرقت مجهز گردید.

 

آمار کتابخانه مرجع و مجلات:

تعداد نشریات فارسی مشترک : 220 عنوان برابر با 2640 نسخه

تعداد نشریات لاتین مشترک   :   46 عنوان برابر با  597  نسخه

ساعات کار کتابخانه مرجع و مجلات :  8 الی 13 و 14 الی 18

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها