محفل نورانی انس با قرآن کریم در دانشگاه برگزار گردید

به گزارش «خبرنگار فرهنگی»، محفل نورانی انس با قرآن کریم با حضور حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر امامی پور مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی و جمع زیادی از دانشجویان شب گذشته در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید. در این مراسم حاج وحید نظریان قاری بین المللی، حجت الاسلام قنبربیگی، دکتر محمود ایدی و محمد امین عارف نیا به قرائت پرداختند و سپس حجت الاسلام عیوض نژاد معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، سخنان کوتاهی را درباره اهمیت قرائت و حفظ قرآن کریم ایراد نمود.

اجرای تواشیح، مسابقه و اهدای جوایز از جمله برنامه های این مراسم بود.