مانور زلزله در پردیس خوابگاهی دختران اجرا شد

مانور ایمنی و زلزله با حضور آقای عارفی نیا مدیرعامل هلال احمراستان ودکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی در پردیس خوابگاهی دختران دانشگاه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی، با همکاری سازمان هلال احمر استان و به منظور ارتقای آمادگی دانشجویان ساکن خوابگاه ها و مواجهه با اثرات احتمالی زلزله، مانور ایمنی ولزله با حضور آقای عارفی نیا،مدیرعامل هلال احمراستان، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ،آقای علی اکبری معاونت جوانان هلال احمر،کانون دانشجویی هلال احمر،و کارشناسان هلال احمر، ظهر امروز در پردیس خوابگاهی دختران دانشگاه اجرا شد.

در این مانور بر اساس سناریوی مدنظر، آشنایی با اصول پناهگیری، تخلیه ایمن و استفاده از ظرفیت نیروهای دانشجویی، اسکان اضطراری و تامین امکانات اولیه مورد نیاز، انجام عملیات اطفاء حریق و امداد مصدومان انجام گرفت.