فراخوان کمک دانشگاهیان به سیل زدگان استان ایلام

قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ایلام

همانطوریکه مستحضرید متأسفانه سیل ویرانگر در آغاز سال 1398، بخشی از استان ایلام را تحت تأثیر قرار داده و موجب خسارت های زیاد بویژه در منطقه ماژین دره شهر و روستاهای سیروان گردیده است، که علیرغم کمک های متعددی که توسط دولت و نهادهای حمایتی صورت می گیرد، به علت بالا بودن حجم خسارات وارده، ساکنان این مناطق  کماکان نیازمند کمک های نقدی و غیر نقدی و دستان خیر مردم نوع دوست کشور مان می باشند.

با توجه به اینکه در نظر است کاروان کمک های دانشگاه ایلام روز دوشنبه 97/01/19 به مناطق سیل زده اعزام شود، از اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی در خواست می شود کمک های خود را روزهای شنبه و یکشنبه به جایگاه های تعیین شده تحویل نمایند.

ضمناً با هماهنگی های بعمل آمده، کمک های شما عزیزان با همکاری جمعیت هلال احمر، مدیریت بحران استانداری و فرمانداری دره شهر بین جامعه هدف توزیع خواهد گردید.