دیدار رئیس دانشگاه با خانواده شهید والامقام مصطفی آزادی

به گزارش خبـــرنگار فرهنگی، با هماهنگی و برنامه ریزی اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه، دکتر علی اکبری رئیس و هیأت همراه، به مناسبت فرا رسیدن سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و «روز  شهید و بزرگداشت شهدا»،  عصر روز چهارشنبه مورخ 97/12/22 با حضور در منزل  شهید مصطفی آزادی، با خانواده ایشان دیدار کردند.

در این دیدار، که حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر عباسی مشاور رئیس دانشگاه، خانم دکتر پیرزادنیا مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده، آقای فتاحی رئیس اداره روابط عمومی و آقای حاجی زاده مسول اداره شاهد و ایثارگر حضور داشتند‌، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از زحمات خانواده های این عزیزان تجلیل کرد  و از اینکه یکی از فرزندان شهید مصطفی آزادی، هم اکنون عضو جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام می باشند، ابراز خرسندی نمود.

در پایان این دیدار صمیمانه، لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود از طرف رئیس دانشگاه، به خانواده گرانقدر این شهید عزیز اهدا گردید.

شایان ذکر است شهید مصطفی آزادی پدر بزرگوار خانم  دکتر سارا آزادی رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ایلام می باشد.

ديدار رئيس دانشگاه با خانواده شهيد والامقام مصطفي آزادي ديدار رئيس دانشگاه با خانواده شهيد والامقام مصطفي آزادي ديدار رئيس دانشگاه با خانواده شهيد والامقام مصطفي آزادي