بازارچه تولیدات دانشجویی (چرتکه) در دانشگاه ایلام افتتاح شد

طی مراسمی صبح امروز، بازارچه تولیدات دانشجویی (چرتکه) در دانشگاه ایلام افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی، بازارچه تولیدات دانشجویی (چرتکه) با حضور خانم دکتر طهماسبی مدیرکل اجتماعی استانداری، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکترمهدی زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر رضازاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست و جمع زیادی از دانشجویان صبح امروز در دانشگاه ایلام افتتاح گردید.

بازارچه تولیدات دانشجویی (چرتکه)  با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و شورای اجتماعی وزارت کشور و با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی و برای فرهنگ سازی پایدار، از طریق توسعه و تقویت کارآفرینی و با تأکید بر توسعه کسب و کار و اشتغال دانشجویان از تاریخ 11 اسفند 1397 لغایت 17 اسفند 1397 به مدت 7 روز در نمایشگاهی که بازدید و خرید از آن برای عموم مردم آزاد می­باشد، به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار می‎گردد.

در این بازارچه دانشجویان دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام در تمامی مقاطع تحصیلی  محصولات و دستاوردهای خود را در زمینه­ های صنایع دستی (مصنوعات فلزی، سفالی، سنگی، شیشه ای، چوبی، پارچه ای، فرش و گلیم، گبه، تذهیب، نگارگری و...)، گردشگری (معرفی مراکز گردشگری، محصولات و سوغات استان)، هنرهای تجسمی (خوشنویسی، حجم، نقاشی و...)، پوشش ایرانی اسلامی، سوغات و خوراکی­های محلی، نرم افزارهای کاربردی، تعمیرات موبایل و کامپیوتر، محصولات کشاورزی شامل( محصولات گلخانه ای، پرورش گل و گیاه و... )، تست سلامت (رایگان)  و... عرضه می نمایند.

شایان ذکر است در این نمایشگاه برنامه های جانبی شامل: تئاتر خیابانی و اجرای زنده موسیقی دانشجویی برگزار می گردد.