حضور فعال انجمن های علمی دانشجویی در رویداد ایده شو دانشکده کشاورزی

به گزارش خبرنگار فرهنگی، دکتر رضا یگانه مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه با اعلام خبر زمان برگزاری ایده شو دانشکده کشاورزی بیان داشت: ایده شو رویدادی است که افراد، توانمندی خود را در ایده پردازی، بیان ایده و انتقال آن به دیگران در محیطی دوستانه محک می‌زنند

دکتر یگانه با بیان اینکه انجمن های علمی دانشجویی دانشکده کشاورزی در این رویداد فعالیت قابل توجهی در برگزاری و ارائه ایده ها داشته اند خاطر نشان کرد: در مجموع رویداد ایده شو  محلی است برای به اشتراک‌ گذاری ایده‌ های مبتنی بر تجربیات زندگی‌ ساز، موضوعات مورد علاقه و شوق برانگیز و شنیدن نقطه نظرات منحصر به فرد داوران در خصوص ایده‌های مطرح شده می باشد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه، تأکید کرد: برآیند این فرآیند خلاقیت و ایده پردازی که اصطلاحاً به آن ایده شو می ‌گویند سبب شکل گیری آینده ای  بهتر برای شخص و جامعه خواهد شد.

دکتر یگانه در زمینه برگزاری این رویداد در دانشگاه ایلام، بیان داشت: اولین رویداد ایده شو دانشگاه ایلام همزمان با هفته پژوهش و در آذرماه سال جاری  در دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید که با استقبال دانشجویان مواجه شد و 33 ایده در حوزهای مهندسی برق، کامپیوتر، فناوری اطلاعات، معماری، مکانیک و کشاورزی در دو مرحله به رقابت با هم پرداختند و در نهایت سه ایده برتر معرفی شدند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه، افزود: دومین رویداد ایده شو با همکاری انجمن های علمی دانشجویی دانشکده کشاورزی  روز دوشنبه 13/12/97 در دانشکده کشاورزی برگزار می‌ گردد که تعداد 65 ایده در سایت مربوطه ثبت شده است و از بین آنها 36 ایده به مرحله نهایی راه یافتهاند که در نهایت شش ایده برتر معرفی خواهد شد و از آنها تقدیر بعمل خواهد آمد.

دکتر یگانه، خاطرنشان کرد: در صورت اعلام نیاز هر یک دانشکده ها، مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آمادگی دارد این رویداد را بصورت مشترک برگزار نماید.

حضور فعال انجمن هاي علمي دانشجويي در رويداد ايده شو دانشکده کشاورزي