آقای دکتر فاضل پور احمد به عنوان معاون آموزشی دانشکده پیرا دامپزشکی منصوب گردید

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » طی حکمی از طرف آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر فاضل پور احمد عضو هیات علمی دانشکده پیرادامپزشکی به عنوان  معاون آموزشی این دانشکده منصوب گردید .

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید .

متن حکم بشرح ذیل می باشد .

برادر گرامی جناب آقای دکتر فاضل پوراحمد

عضو محترم هیات علمی دانشکده پیرادامپزشکی

سلام علیکم

نظر به تعهّد، تخصّص و تجارب ارزنده­ی جناب­عالی، به موجب این حکم و با حفظ سمت­های آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان معاون آموزشی دانشکده پیرادامپزشکی منصوب می­شوید.

امید است با توکّل به خداوند سبحان و بـهره­گیری از نظرات اعضای هیئت علمـی و سایر همکاران آن دانشـکده، همّت خویـش را در انجام امور محوله بر پایه­ی قوانین، سیاست­ها و برنامه­های مصوّب و راهبردهای دولت تدبیر و امید به­کار گیرید. از خداوند منّان توفیق هر­چه بیشتر شما را در خدمت به اسلام و انقلاب خواستارم.