برگزاری آزمون کتبی جشنواره سراسری قرآن دانشجویان کشور در ایلام

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي»امروز 2 شهريور حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمدباقر هاشمي، دبير اطلاع رساني بيست‌ونهمين جشنواره سراسري قرآن دانشجويان کشور در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي، در حاشيه برگزاري آزمون کتبي اين جشنواره اظهار کرد: اين آزمون در رشته‌هاي ترجمه و مفردات قرآني، آشنايي با مفاهيم قرآن، سيره معصومين(ع)، آشنايي با احاديث و ادعيه، احکام، حفظ و قرائت و قرآن‌شناسي در حال برگزاري است.

وي با بيان اينکه 357 نفر در اين آزمون شرکت‌ کرده‌اند که رشته حفظ و قرائت با 179 نفر بيشترين آمار شرکت‌کننده را به خود اختصاص داده است، گفت: براي اينکه نتايج در کمترين زمان مشخص شود اين آزمون به صورت تستي توسط کارشناسان استاني در هر بخش طراحي شده است.

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با بيان اينکه اين آزمون با نظارت نماينده وزارت علوم و همچنين ناظران استاني برگزار شده است، افزود: دانشجويان شرکت‌کننده در اين آزمون مي‌توانند جهت اطلاع از نتايج و همچنين ساير برنامه‌هاي اين جشنواره به پايگاه اينترنتي http://www3.ilam.ac.ir/quran مراجعه کنند.

يادآور مي‌شود، بيست‌ونهمين جشنواره سراسري قرآن دانشجويان کشور در دانشگاه ايلام تا سوم شهريورماه ادامه دارد.