کسب رتبه 5 انجمن نانو گروه شیمی دانشگاه ایلام در چهارمین مسابقه ملی نانو کشور

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي» انجمن نانو گروه شيمي دانشگاه ايلام در بين 107نهاد ترويجي در کل کشور موفق به کسب رتبه 5 کشوري در بين گروه­هاي دانشجويي و رتبه 7 کشوري در بين کليه گروه­هاي فعال در برگزاري مسابقه ملي نانو شد. شه دوست فرد دبير انجمن ضمن معرفي اين انجمن به عنوان اولين و تنها نهاد ترويجي ستاد نانو در استان ايلام بيان کرد: اين انجمن در آغازين روزهاي فعاليت خود براي اولين بار چهارمين مسابقه ملي نانو را از طرف ستاد ويژه توسعه فناوري نانو رياست جمهوري در تاريخ 17 ارديبهشت 1393 به صورت کشوري در استان ايلام برگزار کرد و دانشگاه ايلام در بين گروه­هاي فعال دانشجويي با کسب رتبه 5 کشوري برگزيده شد. همچنين دکتر محمود روشني (عضو هيئت علمي گروه شيمي دانشگاه ايلام) مدرس کارگاه تخصصي و سمينارهاي عمومي آشنايي با فناوري نانوي اين انجمن، رتبه 6 کشوري را در بين کليه مدرسان نانو کسب کرده است. شه دوست فرد ضمن تشکر از همکاري مسئولين دانشگاه ايلام و فعالين انجمن افزود: تشکيل اين انجمن و انجام چنين فعاليت­هايي صرفا جهت آشنايي و ترغيب دانشجويان به علم نانو که امروزه شالوده علم نوين در جهان است، مي باشد. انجمن نانو گروه شيمي دانشگاه ايلام مجري برگزاري سمينارهاي عمومي و کارگاه­هاي تخصصي فناوري نانو در استان مي­باشد. اين موفقيت بزرگ را به رياست محترم دانشگاه، اساتيد و جامعه دانشگاهي ايلام تبريک مي گوييم.