بازدید مهندس عسکرپور نماینده فنی بنیاد علمی آموزشی قلم چی از کتابخانه دانشگاه ایلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي» جناب آقاي مهندس عسکر پور نماينده فني بنياد علمي آموزشي قلم چي از کتابخانه بنيادعلمي آموزشي قلم چي دانشگاه ايلام بازديد بعمل آوردند .

مهندس عسکر پور پس از بازديد کامل از طبقات مختلف اين کتابخانه از پيشرفت پروژه اظهار رضايت نمودند.

وي بيان داشت : پيشرفت کار به خوبي قابل مشاهده است و خاطر نشان کرد که بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم تا اين کتابخانه بزرگ و پيشرفته در تاريخ مورد نظر افتتاح شود .

شايان ذکر است در اين بازديد جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه و مهندس بگ محمدي مدير دفتر فني به همراه مهندسين اين پروژه مهندس عسکرپور را همراهي نمودند .