مراسم تودیع و معارفه رؤسای جدید و قدیم دانشکده پیرا دامپزشکی

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي»با حضور جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه، آقاي دکتر دانشفر معاون محترم آموزشي دانشگاه ، اعضاء محترم هيأت علمي و کارکنان دانشکده پيرا دامپزشکي مراسم توديع و معارفه آقاي دکتر چراغي رئيس قبلي و آقاي دکتر نعمتي رئيس جديد دانشکده پيرا دامپزشکي برگزار گرديد .

در اين مراسم آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه ضمن تبريک بمناسبت شروع سال تحصيلي به جامعه دانشگاهي و آغاز هفته دفاع مقدس و گرامي داشت ياد و خاطره شهداء و رزمندگان اسلام اظهار داشت : دانشکده پيرا دامپزشکي از قديمي ترين هاي دانشگاه است، اما متأسفانه به دلايلي توجه کافي به رشد اين دانشکده نشده است و از نظر فضاي فيزيکي مشکلات فراواني دارد و ما از نظر کمي و کيفي به رشد اين دانشکده بايد کمک نمائيم، هرچند در دولت تدبير و اميد به رشد کيفي توجه بيشتري مي شوداما يکي از اولويت هاي من در برنامه ششم توسعه، احداث ساختماني براي اين دانشکده مي باشد.وهم چنين افزايش رشته هاي تحصيلات تکميلي دراين دانشکده ازبرنامه هاي من مي باشد

رياست محترم دانشگاه بيان داشت : ما بايدبا کار، تلاش،فداکاري و تفکر در راه پيشرفت کشور مان تلاش کنيم و با از خود گذشتگي کاري کنيم تا وضعيت جامعه بهبود پيدا کند .

ايشان در پايان از زحمات آقاي دکتر چراغي در مدت چهار سال و شش ماه که رئيس دانشکده بوده تشکر نمود و آقاي دکتر مصطفي نعمتي از اعضاء هيأت علمي دانشکده پيرا دامپزشکي را بعنوان رئيس جديد اين دانشکده معرفي نمود .

شايان ذکر است در پايان اين مراسم با اهداء لوح تقدير و هديه از تلاش هاي چند ساله  آقاي دکتر چراغي تقدير و تشکر بعمل آمد .