پیام نوروزی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت آغاز سال 1392

بسم ا.. الرحمن الرحيم

يا مُحَوِّلَ الحَولِ وَ الاَحوالِ حَوِّل حَالَنا الي أحسَنِ الحَال

اساتيد عاليقدر، دانشجويان عزيز، همکاران ارجمند و رؤساي محترم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي کشور

سال نو و فصل بهار همراه با دگرگوني و خرمي طبيعت، آدمي را به عنوان اشرف مخلوقات به همگني و هماهنگي با نظام آفرينش و حرکت درمسير تحول و تکامل فرا مي خواند و آيات الهي را در جاي جاي دفتر معرفت به درستي و زيبايي مي نشاند تا فطرت دانشجو و دانش پژوه و عقل و دين را تؤامان در وجود انسان برانگيزاند.

با چنين دستمايه  اي است که با توکل به خداوند متعال امور دنيوي سامان و امر آخرت نيز به خير پايان مي يابد.

اينجانب با اميد به رحمت واسعه پرودگار، فرارسيدن سال جديد را به عموم ملت شريف ايران اسلامي به ويژه جامعه و علمي دانشگاهي کشور صميمانه تبريک و تهنيت مي گويم.بي گمان تمسک به معارف قرآن کريم و توسل به تعاليم اهل بيت(ع) و اقتدا به راهبردهاي محوري مقام معظم رهبري(مدظله العالي) که در آغاز هر سال نقشه راه جامعه اسلامي را تبيين مي نمايد، نويدبخش نيل به آينده اي روشن و فردايي بهتر است.

جهاد اقتصادي، همت و کار مضاعف، حمايت از توليد ملي و کار و سرمايه ايراني و عناوين راهبردي ديگر اصول راهنماي حرکت به سمت فتح قله هاي سرافرازي بر اساس الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت است و به لطف حق همانگونه که تاکنون جامعه دانشگاهي با توجه به نقش ممتاز و متمايز خود در تحولات اجتماعي، پيشگام و پيشاهنگ بوده و با بصيرت لازم و تشخيص اولويت ها توانسته است رضايت مقام عظماي ولايت را جلب نمايد، در سال 1392 نيز با تأسي به رهنمودهاي معظم له ضمن انجام وظايف ذاتي خود و شتاب بخشي به فعاليت هاي علمي و پژوهشي در ايفاي مسئوليت هاي اجتماعي به ويژه مشارکت فعال در انتخابات رياست جمهوري نيز  به نحو شايسته عمل خواهد نمود.

از خداوند متعال موفقيت يکايک شما دانشوران عزيز را در همه شئون زندگي فردي و اجتماعي به خصوص در زمينه مسئوليت هاي خطير علمي و پژوهشي در نظام آموزش عالي کشور و توفيقات روزافزون در ارائه خدمات شايسته و ماندگار به ملت حق شناس ايران و امت اسلامي مسألت مي نمايم.

والسلام عليکم و رحمه ا... و برکاته