دکتر علی محمدی: گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، پاسداشت اندیشه و تفکر الهی حضرت امام خمینی(ره) است.

به مناسبت آغاز دهه مبارکه فجر  طي مراسمي با حضور دکتر علي محممدي رئيس دانشگاه، دکتر گودرزي معاون پشتيباني و منابع انساني، حجت الاسلام شريفي راد رئيس سازمان تبليغلت اسلامي، اعضاي هيات علمي، کارکنان و دانشجويان  از تمثال حضرت امام خميني(ره) در محل مزاز شهداي گمنام دانشگاه  استقبال بعمل آمد.

در اين مراسم دکتر علي محمدي گفت: گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي، پاسداشت انديشه و تفکر الهي معمار کبير نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) است. انديشه­هاي امام خميني(ره) برگرفته از تعاليم ارزشمند اسلام و قرآن کريم بوده و از قداست خاصي برخوردار است.

رييس دانشگاه افزود: خدمت به مردم، ولايت محوري، عدالت طلبي و ظلم ستيزي از آموزه هاي امام خميني(ره) نه تنها براي ملت ايران بلکه براي همه جهانيان است.

دکتر علي محمدي تاکيد کرد: انديشه هاي الهي امام راحل امروز در سيره مقام معظم رهبري تجلي يافته و ملت ايران بايد بر خود ببالد که از وجود نعمتي بزرگ به نام ولايت برخوردار است.

وي افزود: ملت ايران با حضور پرشور در آيين­هاي دهه مبارک فجر اعتقاد راسخ خود به آرمان هاي انقلاب اسلامي را به اثبات مي­رسانند. و اين حضور حماسي افتخار آفرين است و بايد همواره حفظ شود.

دکتر علي محمدي با اشاره به در پيش بودن انتخابات رياست جمهوري و شوراههاي اسلامي شهر و روستا افزود: انتخاب مسوولانه و آگاهانه افراد اصلح و شايسته توسط مردم عمل به فرامين امام راحل مي باشد و اقشار مختلف مردم بايد ضمن حضور گسترده و با بصيرت در اين عرصه، وفاداري خود به ارزش هاي انقلابي و اسلامي را نمايان کنند.