برگزاری دهمین جشنواره ممتازین، مخترعین و مبتکرین شاهد و ایثارگر بسیجی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان

دهمين جشنواره ممتازين، مخترعين و مبتکرين شاهد و ايثارگر بسيجي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان که امسال به نام شهيد دکتر داريوش رضايي نژاد مزين شده بود با حضورپدر، مادر، همسر، خواهر و فرزند شهيد رضايي­نژاد، دکتر جواني مشاور نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، دکتر علي محمدي رييس دانشگاه ايلام، سردار کاکي فرمانده سپاه امير المومنين ايلام، دکتر احمدي رييس سازمان بسيج دانشجويي استان، روساي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان و جمع زيادي از دانشجويان صبح امروز در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم ابتدا دکتر علي محمدي رييس دانشگاه درباره جايگاه علم و دانش در اسلام توضيحاتي ارائه داد و سپس دکتر احمدي رييس بسيج دانشجويي گزارشي از عملکرد اين سازمان ارائه کرد.

در ادامه سردار جواني مشاور نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به بيان چهار جنگ عمده غرب عليه انقلاب اسلامي شامل: جنگ تحميلي، جنگ فرهنگي، جنگ علمي و جنگ اقتصادي پرداخت و سپس توضيحاتي در باره انتخابات سال آينده رياست جمهوري و مسائل پيشرو ارائه داد.

در ادامه مراسم خانم پيراني همسر شهيد رضايي­ نژاد به بيان خاطراتي درباره اين شهيد بزرگوار پرداخت و سپس آرميتا فرزند شهيد رضايي نژاد دو قطعه شعر درباره ايران و وصف امام علي(ع) قرائت  کرد.

در پايان مراسم با اهداء لوح تقدير و هدايايي از دانشجويان مخترع، ممتاز و نوآور بسيجي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان  تقدير بعمل آمد.