مهندس محمدی مسئول مزرعه آموزشی مهران: برداشت محصولات در مزرعه مهران به نحو مطلوبی افزایش یافته است

مهندس حسين محمدي مسئول مزرعه آموزشي مهران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي گفت: اينجانب از سال 89 در دانشگاه مشغول فعاليت مي باشم و از سال 90 بعنوان مسئول مزرعه آموزشي مهران تعيين گرديدم که در اين مدت تمام تلاش خود را براي ساماندهي امور و افزايش کمي و کيفي برداشت محصولات انجام داده ام.

مهندس محمدي درباره فعاليت هاي مزرعه گفت: با حمايت هاي همه جانبه و بي دريغ جناب آقاي دکتر علي محمدي رييس دانشگاه و همچنين برنامه ريزي و مشاوره و همکاري رييس محترم دانشکده کشاورزي تحول وسيعي در سطح مزرعه انجام شده است. در اين راستا با همکاري و رايزني که با سازمان جهاد کشاورزي استان انجام شد، سيستم آبياري باراني مزرعه با اعتبار 350 ميليون تومان تجهيز شد.

وي درباره برداشت محصولات مزرعه گفت: در سال زراعي 91-90 با انجام عمليات حفاري و همچنين اهتمام کارگران مزرعه و عليرغم محدويت هاي زياد، حدود 10 تن ذرت، 20 تن گندم و 2000 بسته يونجه توليد شد.

همچنين در سال زراعي 92- 91 سير صعودي رشد توليدات ادامه پيدا کرد و حدود 45 تن گندم، 10 تن جو و 4270 بسته يونجه توليد و درآمد خوبي براي دانشگاه کسب گرديد.

مهندس محمدي افزود: در اواخر سال 1391 براي اولين بار کشت گياهان دارويي در سطح 5 هکتار با حمايت رياست محترم دانشگاه انجام گرفت که در اواخر تيرماه حدود 1080 کيلو گرم گياه نعنا فلفلي برداشت شد و الان گياه زوفا در حال برداشت است.

آقاي محمدي درباره برنامه هاي مزرعه گفت: در صدديم سطح زير کشت گندم، يونجه و ذرت را بالا برده و همچنين ميزان کشت گياهان دارويي را تا دو برابر افزايش دهيم.