اشکهای وزیرعلوم در مراسم بزرگداشت شهدای جهاد علمی

مراسم بزرگداشت شهداي جهاد علمي در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شد.

به گزارش واحد مرکزي خبر،  در اين مراسم که با حضور وزير علوم تحقيقات و فناوري، رييس سازمان انرژي اتمي و اعضاي خانواده شهداي علمي برگزار شد ، از مجاهدت ها و تلاش هاي ماندگار شهداي عرصه جهاد علمي از جمله شهيد مصطفي چمران ، شهيد حسن تهراني مقدم ، شهيد مجيد شهرياري ، شهيد مصطفي احمدي روشن ، شهيد مسعود عليمحمدي و شهيد داريوش رضايي نژاد قدرداني شد. همچنين در اين مراسم از دانشجوياني که پايان نامه هاي برتر در حوزه هسته اي و نانو فناوري داشتند قدرداني شد.

پخش نماهنگ، بيان خاطرات، شعرخواني با موضوع شهداي جهاد علمي از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

تقدير همسر شهيد رضايي نژاد از وزير علوم، اشکهاي کامران دانشجو، شعرخواني 2 نخبه و چند خبر ديگر از مهمترين حاشيه هاي امروز مراسم بزرگداشت شهداي جهاد علمي به شمار مي آيد.

د راين مراسم کليپي از شهداي جهاد علمي کشورمان پخش شد که همزمان با پخش آن در سالن، اشکهاي خانواده هاي شهداي هسته­اي از جمله همسر شهيد رضايي نژاد و وزير علوم، تحقيقات و فناوري جاري شد.

در اين جلسه، سالني که حضار در آن حضور داشتند از سوي وزير علوم به نام سالن شهداي جهاد علمي نامگذاري شد.

در ادامه اين مراسم، همسر شهيد رضايي نژاد از وزارت علوم به خاطر تلاش در شناسايي بيشتر شهداي علمي به کشورمان به عنوان يک وزارتخانه فعال ياد کرد.

فريدون عباسي رئيس سازمان انرژي اتمي در اين مراسم طي سخناني اشاره اي به جوانان دانشجو داشت که بايد پيرو خط شهداي علمي باشند.

دکتر کامران دانشجو هم با اشاره به سخنان عباسي، خود را دانشجويي دانش آموخته شده دانست که همچنان دانشجو اما کمي پير شده است.