قابل توجه کلیه اعضاءمحترم هیئت علمی، کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادمعین

به اطلاع همکاران محترم هيئت علمي،  کارکنان رسمي، پيماني و قراردادمعين مي رساند جهت رفاه حال کارکنان محترم با پيگيري  آقاي دکتر درويشي معاون محترم پشتيباني و منابع انساني دانشگاه، کارت آسان خريد در اختيار همکاران گرامي قرار مي گيرد .

جهت عضويت درشبکه(آسان خريد) بانک تجارت به شعبه بانک تجارت دانشگاه  داخلي(262)يا اداره کارگزيني ورفاه دانشگاه تماس حاصل نمايند.

شرايط دريافت کارت آسان خريد

1.اعتبارتخصيص يافته تا 3/5  برابرحقوق عضو مي باشد.

2.حق عضويت درشبکه آسان خريد به ميزان 2درصد اعتبارتخصيص يافته پس ازاولين خريد و طي 8 قسط درسررسيد کسر مي­گردد.

3.اقساط خريدهاي انجام شده مشتري درطول ماه تجميع ودراولين سررسيد مشتري کسر مي گردد.

4.خريددرفروشگاهها ومراکز خريد طرف قرارداد بانک تجارت که ليست آنها  از سوي بانک اعلام مي گردد صورت مي پذي

.شرايط عمومي به صورت کامل ازشعب بانک تجارت ويا شعبه دانشگاه قابل دريافت است

روابط عمومي دانشگاه ايلام