همایش ملی ایلام ، مهد کشاورزی باستان

همايش ملي ايلام ، مهد كشاورزي باستان

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي » اين همايش با حضور  حجت الاسلام والمسلمين لطفي نماينده محترم ولي فقيه وامام جمعه ايلام،مهندس مرواريد استاندار محترم ايلام،پروفسورفرانك هل استاد دانشگاه ييل و از باستان شناسان مطرح وباسابقه پژوهشي در استان ،پروفسور كوچكي استاد تمام دانشگاه  فردوسي مشهد،مسئولين استاني ، اساتيد دانشگاه و فرهيختگان در محل سالن آيت اله حيدري دانشگاه ايلام در تاريخ 30 و31 ارديبهشت ماه 93 به مدت دو روز برگزار گرديد.

دكتر صحرايي رياست محترم دانشگاه ايلام در سخناني مقدم مهمانان ، پژوهشگران و اساتيد گرامي از سراسر کشور را گرامي داشت .

رياست محترم دانشگاه اظهار داشت : پتانسيل مهم استان در حوزه کشاورزي و دامپروري است ، اين پتانسيل قدمتي به بلنداي تاريخ در اين منطقه دارد و افزود که به حق نام اين همايش را ايلام مهد کشاورزي باستان گذاشته اند و ابراز اميد واري نمود که اين همايش شروعي باشد براي بالفعل در آمدن اين پتانسيل که اولويت اول اين منطقه است .

آقاي دکتر صحرايي بيان داشت : که دانشگاه ايلام نقش کليدي در اين زمينه مي تواند داشته باشد و با تکيه بر کادر مجرب و اعضاء هيأت علمي دانشکده کشاورزي آمادگي خود را در جهت همکاري در بخش هاي مختلف اين حوزه اعلام مي نمايد .

رياست دانشگاه ايلام گفت : قطعاً اين همايش سر آغازي بر شکوفا نمودن پتانسيل هاي موجود در استان خواهد بود و اظهار اميدواري داشت که اين همايش موجب تعامل دانشگاه ايلام و سازمان هاي اجرايي در اين بخش شود ، که موجب جهش عظيم در اين زمينه براي استان مي شود .

در ادامه اين مراسم حجت الاسلام لطفي، مهندس مرواريد و پروفسور كوچكي ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين همايش به ايراد سخنراني پرداختند و پروفسور هل گزارش كاملي از روند تحقيقات خود در تپه علي كش در طول بيش از نيم قرن ارائه نمودند.

سپس همايش براي ارائه مقالات علمي وارد اجراي پانل هاي علمي شد وطي آن تعداد 12 مورد سخنراني توسط پژوهشگران برجسته كشوري واستاني ارائه شد.

در مراسم پاياني همايش از پروفسور فرانك هل ،پروفسور كوچكي و برگزيدگان همايش با اهدا لوح سپاس تقدير بعمل آمد.

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » همايش ملي ايلام ، مهد كشاورزي باستان با اهداف معرفي قابليتهاي تاريخي،فرصتها وتوانمنديهاي بخش كشاورزي ومنابع طبيعي استان برگزار گرديد.

تعداد 200 مقاله به دبير خانه همايش ارسال شد كه از اين بين 129 مقاله در مرحله چكيده مقاله مورد تأييد هيئت داوران قرارگرفت ودر نهايت از بين مقالات تعداد 12 مقاله براي سخنراني ومابقي بصورت پوستر گزينش شدند.

شايان ذکر است برگزار كنندگان اين همايش دانشگاه ايلام ، سازمان جهاد كشاورزي استان ايلام ، مركز تحقيقات كشاورزي ومنابع طبيعي استان ايلام وسازمان ميراث فرهنگي كشور بوده .