بازدید جناب آقای کلانتری معاون محترم سیاسی امنیتی استاندار و جناب آقای خوش خبر فرماندار محترم ایلام از پروژه های عمرانی دانشگاه ایلام

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه ايلام» در اين بازديد آقاي مهندس کلانتري معاون سياسي و امنيتي استانداري و آقاي مهندس خوش خبر فرماندار محترم ايلام به همراه آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه از پروژه هاي کتابخانه مرکزي، استخر سرپوشيده،آزمايشگاه مرکزي و خوابگاه شهيد کشوري بازديد بعمل آوردند.

در حاشيه اين بازديد که روز چهارشنبه 4 تيربرگزار شد، آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه ايلام ضمن خير مقدم گزارشي از وضعيت پيشرفت پروژه هاي در حال ساخت ارائه داد.

آقاي مهندس کلانتري در سخناني از روند توسعه و پيشرفت پروژه هاي مذکور اظهار رضايت نمود و قول داد تمام تلاش خود را در شوراي معاونين استانداري براي تکميل و اتمام اين پروژه ها با کمک جناب آقاي مهندس مرواريد استاندار محترم ايلام انجام دهد .

مهندس خوش خبر فرماندار ايلام با بيان اينکه موقعيت مکاني دانشگاه اين اجازه را مي دهد تا روند توسعه دانشگاه در مسير مناسبي قرار گيرد، ايشان همچنين اظهار اميدواري کردند که با تلاش هاي رياست جديد دانشگاه روند توسعه دانشگاه بر اساس برنامه مصوب با شتاب بيشتري پي گيري گردد.