جشنواره درون دانشگاهی حرکت

سومين جشنواره درون دانشگاهي حرکت در دانشگاه ايلام با حضور دکتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه ،معاونين وروساي دانشكده ها آغاز به کار کرد. در اين جشنواره 22 انجمن علمي دانشگاه به مدت 3 روز  در رشته هاي علوم کشاورزي، علوم فني و مهندسي، علوم پايه، پيرادامپزشکي، ادبيات و الهيات به نمايش دستاوردهاي علمي خود شامل اختراعات، مطالعات پژوهشي، ترويجي و آموزشي مي پردازند.

پس از داوري دستاوردهاي انجمن هاي مختلف 3 غرفه برتر و همچنين 12 گروه برگزيده در زمينه هاي استاد مشاور برگزيده، دبير برگزيده، ترويجي، آموزشي، پژوهشي، مسابقه علمي برگزيده، اختراع – ابتکار و نوآوري، وبلاگ برگزيده، حامي هاي مالي انجمن ها، افتخار آفريني، کارآفريني و نشريه معرفي خواهند شد و به ششمين جشنواره ملي حرکت راه خواهند يافت.

اختتاميه اين مراسم فردا سه شنبه هفتم آبان ماه ساعت 10 صبح با حضور مسئولان استاني در محل سالن آمفي آيت الله حيدري دانشگاه برگزار خواهد شد.