جشن پیوند آسمانی در دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار  روابط عمومي، جشن باشکوهي به مناسبت سالروز ازدواج آسماني امام علي (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) شب گذشته با حضور دکتر طاهر علي محمدي، حجت الاسلام جلائيان، حجت الاسلام هاشمي ، دکتر احمدي اسب چين و جمع کثيري از دانشجويان دانشگاه ايلام برگزار شد.

حجت الاسلام هاشمي، معاون نهاد رهبري در دانشگاه ايلام با تبريک اين سالروز مبارک به ميهمانان و دانشجويان خوش آمد گفت.

در ادامه برنامه حجت الاسلام جلائيان، عضو هيئت علمي علوم نظري دانشگاه امام رضا (ع) در مورد ازدواج گفت: معيار زندگي موفق آرامش است، اگر انسان در زندگي به آرامش برسد پس به موفقيت نيز رسيده است.

وي ادامه داد: خداوند متعال در آيات کتاب مقدسش خطاب به انسان ها مي گويد براي شما از جنس خودتان همدمي براي کسب آرامش آفريده ام، هديه  من به ازواج، مودت و رحمت است.

اين استاد اخلاق بيان کرد: دليل اختلاف نظر زوجين باهم، اين است که به داشتن هدف مشترک فکر نمي کنند. هم تراز بودن، رضايت و حمايت خانواده ها در امر ازدواج بسيار مهم است.

حجت السلام جلائيان افزود: يکي از پيش شرط ها براي داشتن زندگي موفق، خودشناسي مي باشد و شرط دوم هماهنگ کردن عقل و عاطفه است.

وي تصريح کرد: اصلي که انسانها به آن نياز دارند مديريت عاطفي دروني خودشان است. ازدواج انقلاب است ولي حفظ اين انقلاب از همه چيز مهمتر است.

در پايان اين جشن، به تعدادي از زوجين دانشجو جوايزي اهدا گرديد.