برگزاری مسابقه ملی نانو برای اولین بار در استان ایلام

دانشگاه ايلام مفتخر است براي اولين بار در استان ايلام ميزبان برگزاري مسابقه ملي نانو به صورت کشوري در استان ايلام باشد. اين مسابقه که به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار مي شود صرفا جهت آشنايي و ترغيب دانشجويان به علم نانو که امروزه شالوده علم نوين در جهان است، مي باشد. آزمون مسابقه ملي نانو در روز جمعه مورخ 19 ارديبهشت 1393 به صورت همگاني در دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد و براي داوطلبيني که حدنصاب علمي لازم را کسب کنند جوايز و تسهيلات بسيار ويژه اي نيز در نظر گرفته شده است.

انجمن نانو گروه شيمي دانشگاه ايلام مجري برگزاري سمينارها و کارگاه هاي علمي نانو در استان ايلام مي باشد و علاقه مندان مي توانندجهت کسب اطلاعات بيشتر با پست الکترونيک nano.alamto93@yahoo.com در ارتباط باشند.( مسئول برگزاري مسابقه :دکتر روشني و دبير برگزاري مسابقه: خانم شه دوست فر