حضور رئیس دانشگاه واسط عراق و هیأت همراه در دانشگاه ایلام

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي » روز دوشنبه  26 اسفند 1392 دانشگاه ايلام ميزبان رئيس دانشگاه واسط عراق و هيأت همراه وي بود ،

در اين ديدار ابتدا آقاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ايلام ، ضمن خير مقدم به آقاي دکتر  طالب محيبس الوانلي و هيأت همراه ايشان ، گزارشي از وضعيت علمي و آموزشي دانشگاه ارائه نمود  .

سپس رئيس دانشگاه ايلام بيان نمود : بي­شک پيشرفت در استان ايلام و واسط براي هر دو طرف مهم و مفيد خواهد بود و اين پيشرفت متأثر از توسعه دانشگاههاي استان ايلام و واسط خواهد بود. بنابراين مي­طلبد که مديريت دو دانشگاه با حمايت استانداران محترم ايلام و واسط با برقراري ارتباط مستمر و تبادل نظر و تعاملات آموزشي، پژوهشي و فرهنگي بر اين مقوله توجه جدي داشته باشند. از اين رو دانشگاه ايلام زمينه و شرايط چنين بازديد و ديداري را براي هيأت عراقي مهيا کرده است. علي محمدي افزود: يکي ديگر از نکاتي که مورد توجه ما بوده بين المللي کردن دانشگاه ايلام در اين راستاي اميدواريم با جذب دانشجوي عراقي اين امر تحقق پذيرد.

دکتر علي محمدي با بر شمردن زمينه­هاي همکاري مثل تبادل اسناد، تربيت مربي مشترک، برگزاري کنفرانس                بين المللي مشترک و برگزاري سخنرانيهاي علمي توسط اساتيد دو دانشگاه امکان استفاده از آزمايشگاه­ها و کارگاههاي فعال در دو دانشگاه زير ساختها و امکانات دانشگاه ايلام را مناسب و ارزيابي کرد و براي ارائه خدمات آموزشي و پژوهشي اعلام آمادگي نمود.

آقاي دکتر طالب محيبس الوانلي گفت : ما از لحاظ منابع مالي مشکل چنداني نداريم ، ولي از لحاظ فضاي فيزيکي  با کمبودهايي مواجه هستيم که با امکانات موجود در دانشگاه ايلام مي توانيم دانشگاه خود را به حد مناسبي برسانيم .

در ادامه اين ديدار رئيس دانشگاه واسط از امکانات موجود در دانشگاه ايلام بازديد بعمل آورد .