امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک بین رؤسای دانشگاه های ایلام و واسط عراق

تفاهم نامه بين دانشگاهي ميان دانشگاه ايلام(جمهوري اسلامي ايران) و دانشگاه واسط(جمهوري عراق)

در چارچوب گسترش همکاري­هاي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عراق و تمايل طرفين به تعميم آن در بخش­هاي آموزشي، پژوهشي و فناوري، فرهنگي و دانشجويي در نشستي مشترک بين جناب آقاي دکتر طالب محيبس وائلي رييس دانشگاه واسط عراق با جناب آقاي دکتر طاهر علي­محمدي رييس دانشگاه ايلام درتاريخ 26/12/92 (17/2/2014) موارد ذيل مورد توافق طرفين قرار گرفت:

بند1: دو طرف بر گسترش همکاري­هاي دو جانبه ميان دانشگاه ايلام و دانشگاه واسط در زمينه­هاي آموزشي در5 مورد به شرح زير موافقت نمودند:

1-1- تبادل استاد به منظور تدريس دروس مورد نياز دو طرف در زمينه­هاي تخصصي مختلف.

1-2- زمينه­سازي براي ادامه تحصيل در مقاطع تحصيلات تکميلي (دکتري وکارشناسي ارشد).

1-3- اجراي دوره­هاي کوتاه مدت مورد نياز طرفين.

1-4- ايجاد شرايط لازم جهت بازديد اعضاي هيات علمي و دانشجويان از دو دانشگاه.

1-5- همکاري در جهت استفاده دو دانشگاه از اعضاي هيات علمي به عنوان استاد راهنما و مشاور پايان نامه در مقطع کارشناسي ارشد و دکتري.

بند 2: طرفين بر توسعه همکاري­هاي دو جانبه ميان دانشگاه ايلام و دانشگاه واسط در زمينه­هاي پژوهشي در 9 مورد به شرح زير موافقت نمودند.

2-1- انجام پروژه­هاي پژوهشي و مطالعاتي مشترک.

2-2- طراحي و برگزاري کنفرانس سالانه بين المللي در زمينه­هاي تخصصي مورد توافق طرفين.

2-3- فراهم ساختن شرايط لازم جهت چاپ و نشر مجلات علمي، پژوهشي مشترک.

2-4- فراهم ساختن شرايط لازم جهت استفاده هيات علمي دو دانشگاه از فرصت مطالعاتي.

2-5- ايجاد تمهيدات لازم به منظور استفاده دو دانشگاه از وسايل آزمايشگاهي طرفين.

2-6- شناسايي توانايي­هاي فني دو دانشگاه و استفاده از خدمات فني مهندسي و معماري مورد نياز طرفين.

2-7- ايجاد بانک اطلاعاتي از اساتيد دو دانشگاه.

2-8- تشکيل شبکه پژوهشي بين دو دانشگاه.

2-9- همکاري در جهت بسترسازي استفاده از منابع اطلاعات علمي در دو دانشگاه.

بند3: طرفين بر توسعه همکاري­هاي دو جانبه ميان دانشگاه ايلام و دانشگاه واسط در زمينه­هاي فرهنگي و دانشجويي در 3 مورد به شرح زير موافقت نمودند:

3-1- برگزاري مسابقات و برنامه­هاي فرهنگي مشترک بين دو دانشگاه.

3-2- برگزاري مسابقات و برنامه­هاي قرآني مشترک بين دو دانشگاه.

3-3- برگزاري اردوهاي فرهنگي و ورزشي ميان دو دانشگاه.

اين تفاهم نامه در سه بند و 17 مورد براي يک دوره سه ساله بين طرفين منعقد مي­گردد.